Børnepsykologi

Hurtig og tværfaglig hjælp til børn og unge

På Hejmdal Privathospital får dit barn et trygt udrednings- og behandlingsforløb med faglighed i højsædet.

Vi har korte ventetider og mange års erfaring i at hjælpe børn og unge med forskellige psykiske lidelser og udfordringer.

Hejmdal tilbyder hjælp fra børnepsykiatere og børnepsykologer med forskellige faglige specialer. Vores team består også af sygeplejersker, psykoterapeuter, miljøterapeuter, lærere og andre stærke fagligheder, som alle har erfaring med behandling i børnehøjde.

Vi arbejder tværfagligt, så du er sikret de forskellige faglige ressourcer, der skal til, for at hjælpe dit barn bedst muligt. Netop på grund af vores tværfaglighed bliver udredning og behandling helhedsorienteret, så både pårørende og patienter får den viden, hjælp og information, de har behov for, samlet ét sted. Men vi tilstræber selvfølgelig, at I som familie møder så få forskellige behandlere som muligt.

Hejmdal tilbyder mange forskellige typer af behandlingsforløb, som sammensættes efter det enkelte barn og familiens behov. Vi kan blandt andet tilbyde effektiv og veldokumenteret hjælp til børn og unge med autisme ADHD/ADD, traumer, belastning, angst og depression.

Er du i tvivl om dit barn har behov for udredning og behandling, tilbyder vi en uforpligtende vurderende samtale, hvor vi vender dine oplevelser og bekymringer.

Er du i tvivl, om dit barn har behov for behandling?


Det kan være svært selv at vurdere om og hvornår, der er brug for udredning og/eller behandling.

Hvis dit barns trivsel er dårlig, hvis en problematik hindrer dit barn i at klare sig i skolen eller socialt eller belaster familiens dagligdag, er det en god idé at søge rådgivning.

Faglig kvalificeret vejledning kan være svært tilgængelig, og mange gange skal man igennem et tungt system for at få en henvisning til professionel hjælp. Hos Hejmdal kan alle booke en uforpligtende vurderende samtale, hvor man kan få højt kvalificeret vejledning.

En vurderende samtale er en mulighed for at vende dine oplevelser og bekymringer med en højtkvalificeret fagperson, der kan rådgive jer og hjælpe med at afklare, om der er behov for yderligere udredning og/eller behandling.
Ring til os på 36 16 05 00 eller skriv til os via kontaktformularen til højre på denne side - så finder vi en tid til en vurderende samtale.
Vurderende samtale
Er du i tvivl om du eller dit barn har behov for psykiatrisk eller psykologisk udredning og behandling?
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Hvis du ikke har et CPR nr. skal de blot indtaste: 00000000: *
Vælg afdeling: *
Skriv besked.:
*
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg
Tel. 36 16 05 00

 
Viby
Skanderborgvej 213
8260 Viby J
Tel. 36 16 05 00
Odense
Gråbrødrepassagen 9, 1. sal
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ved Stranden 22, 1. th
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Peter Bangs Vej 5D | 2000 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00