Coronavirus

På Hejmdal Privathospital ønsker vi, at du som patient eller pårørende er informeret om de tiltag, vi gør, for at beskytte patienter, pårørende og ansatte mod smitte.

Vi følger løbende Sundhedsstyrelsens anbefalinger og tilpasser vores beredskab til de aktuelle forhold.


Hvad er Coronavirus?
Coronavirus er en familie af virus, der kan være årsag til milde forkølelser, men også til alvorlige infektioner i luftvejene. WHO beskriver, at COVID-19 i 80% af tilfældene giver milde symptomer, som ikke kræver indlæggelse på sygehus, mens 15% bliver så syge, at de må indlægges på sygehus. Yderligere 5% bliver så alvorligt syge, at indlæggelse på intensiv afdeling bliver nødvendigt.

Alvorlig sygdom ses primært hos ældre og svækkede.


Hvordan forebygger Hejmdal Privathospital at patienter og personale udsættes for smitte?
De vigtigste elementer i forebyggelsen af smitte er at holde afstand på mindst to meter, god håndhygiejne, host og nys i ærmet, samt at undgå kontakt med personer, der har symptomer på forkølelse og/eller luftvejsinfektion.

Håndsprit er opstillet mange steder på Hejmdal.
 
Der gennemføres ekstra rengøring, herunder ekstra aftørring/desinficering af relevante overflader i henhold til gældende hygiejnevejledninger.
 
Der er opsat plakater, som på dansk og engelsk informerer om behovet for en grundig håndhygiejne, til både patienter, pårørende og personale.
 
Det anbefales generelt at man ikke giver hånd. Ved håndtryk skal hænder afsprittes umiddelbart før og efter.

Man skal anvende mundbind eller visir både i vores venteværelse men også generelt når man færdes i vores bygninger. Man må tage mundbind eller visir af, når man sidder ned til konsultationer hos os.

Der er opstillet afskærmning med plexiglas på de lokationer, hvor vi har reception.

Vi har samtidig begrænset antal pladser i vores venteværelse, for at sikre, at vi overholder begrænsningen om, at der maks. må være fem personer samlet.

Det betyder, at du kan blive bedt om at vente udenfor, så det er en god ide at være klædt fornuftigt på. Vi opfordrer til, at du møder op så tæt på dit konsultationstidspunkt som muligt.

Du kan medbringe en pårørende til konsultationer på Hejmdal, hvis du har behov herfor, men vi anbefaler, at du så vidt muligt kommer alene. Undtaget er situationer, hvor det af indkaldelsen fremgår, at der skal medvirke pårørende ved undersøgelse eller samtale.

Børn må følges af begge forældre.

Hvad hvis jeg eller en anden i husstanden bliver syg?
Hvis du får vejrtrækningsproblemer, eller bliver alvorligt syg på anden vis, skal du kontakte egen læge telefonisk. Der er mulighed for at blive testet, du kan læse mere herom på https://www.sst.dk/da/corona. Corona Hotline kan også kontaktes telefonisk på +45 70 20 02 33.

Du kan kontakte sekretariatet på Hejmdal Privathospital på telefon 36 16 05 00. Vi vil så være behjælpelige med at ombooke din tid og rådgive om, hvorvidt det er muligt at tiden i stedet gennemføres over video eller telefon.

Hvis du er bekymret for at blive smittet eller tilhører en risikogruppe, er der i mange tilfælde mulighed for at ombooke dit forløb, så dette gennemføres over video.

Januar 2021

Med venlig hilsen
Katja Laut, Administrerende direktør
Jeppe Plesner, Lægefaglig direktør

Vurderende samtale
Er du i tvivl om du eller dit barn har behov for psykiatrisk eller psykologisk udredning og behandling?
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Martinsvej 7-9
1926 Frederiksberg C
Tel. 36 16 05 00

Telefontid mandag til fredag
kl. 07.45 - 16.00
Aarhus
Park Alle 5, st. tv,
8000 Aarhus C
Tel. 36 16 05 00

Telefontid mandag til fredag
kl. 07.45 - 16.00
Odense
Kongensgade 66-68, 1.tv
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00

Telefontid mandag til fredag
kl. 07.45 - 16.00
Aalborg
Ågade 15
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00

Telefontid mandag til fredag
kl. 07.45 - 16.00
Hejmdal Privathospital A/S | Martinsvej 7-9 | 1926 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00