Erfaren psykolog til børne- og ungeområdet

Hejmdal Privathospital A/S | Indrykket 13. januar 2022
Ansøgningsfrist: den 26/1-2022 kl. 12.00. Samtaler afholdes fredag d. 28. januar 2022
Hejmdal Privathospital udvider sit team i Aalborg og søger derfor en erfaren psykolog. Vi tilbyder fastansættelse i den ambulante klinik i en spændende organisation med et højt psykiatrifagligt engagement. Hejmdal har afdelinger på Frederiksberg, i Aarhus, Odense og Aalborg, som samarbejder og løser opgaver på tværs af landet.

Hvis du trives godt i et kompetent psykolog- og tværfagligt team med stor indflydelse i hverdagen, selvstændige ansvarsområder og en vis grad af fleksibel arbejdsplanlægning, vil du befinde dig godt hos Hejmdal. Vi sætter faglig ekspertise højt, og vi bifalder og understøtter gode input til fortsat udvikling af vores tilbud og organisation. Ligeledes vil der være gode muligheder for at udvikle tilbud alt efter din erfaring og interesse.

Hejmdal Privathospital har eksisteret i 13 år, og vores Aalborg-afdeling har nu i to år udbudt udredning og behandling af børn, unge og voksne med psykiske vanskeligheder. Vi har en klinik, der er i udvikling og vækst, og det er derfor også en fordel hvis du trives i et miljø, hvor alle er med til at bidrage til klinikkens opbygning og kultur.

Vi søger en autoriseret psykolog med erfaring med psykiatrisk og/eller neuropsykologisk udredning af børn og unge, som evner at formidle og omsætte udredningens resultater til patienter, pårørende og netværk. Vores B&U psykologer varetager også psykoedukation og psykoterapeutisk behandling af klienter og patienter med forskelligartede diagnoser. Dine opgaver vil primært involvere udredning og behandling af børn og unge med vanskeligheder indenfor det autistiske spektrum, ADHD/ADD, angst, depression og belastningsreaktioner. Vi udfører også undersøgelser med social og tilknytningsmæssig kompleksitet i vores samarbejde med kommuner.

Du vil, i det kliniske arbejde, samarbejde tæt med speciallæger i B&U-psykiatri, specialpsykologer, psykologer og sygeplejersker, som i fællesskab går på arbejde for at gøre en forskel for vores patienter – og det lykkes vi godt med – både i Aalborg, men også på tværs af landet, da Hejmdal har klinikker i Danmarks fire største byer - med hovedafdelingen på Frederiksberg. Vi tror på, at vi i fællesskab skaber de bedre resultater for vores patienter og deres familier.

Hejmdal samarbejder med regioner, sundhedsforsikringer og kommuner, ligesom vi også hjælper selvbetalende familier og patienter og samarbejder med Socialstyrelsen i VISO-sager. Vores B&U team på Frederiksberg og Aarhus udfører også forældrekompetenceundersøgelser, hvilket også er en ambition af tilbyde i Aalborg.

Vi søger en engageret og proaktiv kollega, der:

 • Er autoriseret psykolog, gerne med specialist- eller specialpsykologuddannelse og psykiatrierfaring
 • Gerne har erfaring med VISO-arbejdet og med forældrekompetenceundersøgelser
 • Brænder for at bruge sine kompetencer til at gøre en forskel for vores patienter i et travlt, men altid (om)hyggeligt miljø, der vægter faglig kvalitet og værdsætter nytænkning og sammenhængskraft – også i behandlingen.
 • Trives med selvstændige beslutninger og opgaver – og som samtidig kan indgå i en arbejdsplads, hvor konference samt mono- og tværfagligt samarbejde er afgørende
 • Ønsker at arbejde i en privat virksomhed, hvor kundeservice, forretning og faglighed går hånd i hånd
 • Har en god skriftlighed og journalføringsmoral

Praktiske oplysninger:

 • Arbejdstid: fuldtid/37 timer
 • Arbejdssted: Ved Stranden 22, 9000 Aalborg
 • Ansøgningsfrist: 26.01.22; der afholdes samtaler 28.01.22
 • Ansættelsesdato: 01.03.22 eller snarest muligt
 • Ansøg via 'Søg jobbet online'knappen nederst på siden
Gå til jobopslag
Vurderende samtale
Er du i tvivl om du eller dit barn har behov for psykiatrisk eller psykologisk udredning og behandling?
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg
Tel. 36 16 05 00

Telefonen åbner alle hverdage kl. 07.45 til 16.00
Aarhus
Park Alle 5, st. tv,
8000 Aarhus C
Tel. 36 16 05 00
Odense
Gråbrødrepassagen 9, 1. sal
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ved Stranden 22, 1. th
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Peter Bangs Vej 5D | 2000 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00