Spe­ci­alp­sy­ko­lo­ger /erfarne au­to­ri­se­re­de psy­ko­lo­ger til både vok­sen­om­rå­det og bør­ne­om­rå­det - Aalborg

Vi har travlt og udvider derfor på både voksenområdet og børneområdet og mangler dig som vores nye psykologkollega!

Ansøgningsfrist: 24. oktober 2022 / Opstart: 1. december 2022. Vi forventer at afholde samtaler d. 27. oktober 2022.

Hejmdal Privathospital udvider sine teams i Aalborg og søger derfor specialpsykologer til både børne- og voksenområdet. Vi opfordrer alle interesserede, autoriserede psykologer til at søge – drømmescenariet er en psykiatrisk erfaren specialpsykolog, men vi vil også gerne i dialog med andre erfarne og bestemt også gerne jer, som er specialister i psykoterapi.

Til vores dygtige, ambitiøse og humoristiske team i vores ambulante klinik i Aalborg ønsker vi os dig som vores nye psykologkollega. Vi håber, du har lyst til at indgå i vores ambulante klinik, som vi oplever som en spændende arbejdsplads, hvor vi gerne vil hinanden og har det som en central og naturlig ting at søge såvel monofaglig sparring som tværfaglig sparring. Alle patientforløb sker i samarbejder og med respekt for alle faggrupper. Vi har et tæt samarbejde mellem specialerne børn og unge og voksenpsykiatri, og det er meget inspirerende.

Dine opgaver består af udredning, psykologisk undersøgelse og psykoterapi. Afhængig af kompetencer vil opgaver som konferenceledelse, supervision, undervisning mv også være mulige.

Vi behandler både patienter med svær funktionshæmning og klienter med lettere tilstande, indenfor diagnosegrupperne ADHD, autisme, belastningstilstande, herunder PTSD, spiseforstyrrelser, angst, depression, OCD og personlighedsforstyrrelser.

Vi søger en begejstret og proaktiv kollega, der:

  • Brænder for at bruge sine kompetencer til at gøre en forskel for vores patienter i et travlt men altid (om)hyggeligt miljø, der vægter faglig kvalitet og værdsætter nytænkning og sammenhængskraft – også i behandlingen.
  • Er en dygtig, ambitiøs og dedikeret psykolog, der evner og trives med at arbejde med mennesker med forskellige psykiatriske diagnoser.
  • Trives med selvstændige beslutninger og opgaver – og som samtidig indgår i en arbejdsplads, hvor konference samt mono- og tværfagligt samarbejde er afgørende
  • Kan trives med at arbejde i en privat virksomhed, hvor kundeservice, forretning og faglighed går hånd i hånd.
  • Har en god skriftlighed og journalføringsmoral

Praktiske oplysninger

  • Arbejdstid: fuldtid / 37 timer
  • Arbejdssted: Ved Stranden 11D, 9000 Aalborg
  • Ansættelsesdato: pr. 1. december 2022
  • Ansøgningsfrist: 24. oktober 2022

Ansøgning

Ansøg via knappen ”søg jobbet online”.

Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning tydeligt beskriver hvad der motiverer dig i jobbet, og hvilke af dine kompetencer som matcher jobbet.

Har du spørgsmål til stillingen, som du ikke kan finde svar på i opslaget eller på vores hjemmeside, www.hejmdal.dk, er du velkommen til at kontakte klinikchef Ulrik Falentin Sund på 40 23 43 68 eller på ulsu@hejmdal.dk.

 

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Vurderende samtale
Er du i tvivl om du eller dit barn har behov for psykiatrisk eller psykologisk udredning og behandling?
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Hvis du ikke har et CPR nr. skal de blot indtaste: 00000000: *
Vælg afdeling: *
Skriv besked.:
*
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg
Tel. 36 16 05 00

 
Viby
Skanderborgvej 213
8260 Viby J
Tel. 36 16 05 00
Odense
Gråbrødrepassagen 9, 1. sal
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ved Stranden 22, 1. th
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Peter Bangs Vej 5D | 2000 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00