Forældre fortæller

Her kan du læse tilbagemeldinger fra forældre til børn, der er, eller har været, dagindlagt i Hejmdals Dagafsnit

Nedenstående citater stammer fra interviews af forældre, der har, eller har haft, et barn i Hejmdals Dagafsnit. Personfølsomme data er af hensyn til børnene og deres familier fjernet.
Forældre til pige, der tidligere har været dagindlagt fortæller:

Før vores datter blev indlagt havde hun en massiv angst for rigtig mange ting, og den sidste tid før indlæggelsen havde hun meget svært bare ved at komme ud af døren i vores eget hjem. Hun græd meget og havde det rigtig skidt. Hun led virkelig af skoleværing og havde i flere uger ikke været i skole.

Ca. midt i forløbet begyndte det at gå fremad. Hun fik en smule angstdæmpende medicin, og det hjalp hende til at begynde at kunne se fremad og ud af igen. Langsomt fik hun selvtilliden igen, og angsten blev mindre.

I dag, 2 måneder efter indlæggelsen, er vores datter begyndt i en ny specialskole, og hun klarer dagen super flot. Hun går i skole cirka halv tid og udvider langsomt med flere timer og udfordringer. Hun er blevet mere modig og tør med den rette støtte flere ting også være med i gymnastik. Hun har få angstanfald i forhold til før og tør igen være med til pigefødselsdage og ude blandt andre mennesker. Bare hun ved, at hun kan trække sig og sige stop, når hun kan mærke at hun har fået nok.

Vi som forældre er blevet hjulpet godt med hendes medicin og har kunne stille de spørgsmål, som vi havde behov for.
Forældre til dreng, der går i Hejmdals Dagafsnit, fortæller:

Forløbet har gjort en verden til forskel. Vi har endelig fået den hjælp til vores dreng, som der har været brug for.

Før han blev dagindlagt, var han meget dårlig. Han var meget angst og forpint, hans funktionsniveau var helt i bund, og det var som om, han var helt lukket ned og kun kunne overskue det helt basale.

Nu efter næsten 6 måneder har han det betydeligt bedre, vi oplever at han har nemmere ved at deltage i aktiviteter, og han giver udtryk for, at han kan være sig selv.

Vores dreng har fået mere overskud og fået det væsentligt bedre. Han kan deltage i de fleste aktiviteter i Dagafsnittet med glæde nu og har overskud til at fortælle om det hjemme også.

Vi føler os set, hørt og forstået. Når vi har haft spørgsmål eller bekymringer, er vi altid blevet taget seriøst, og der er blevet handlet på vores bekymringer.

Vores bedste råd til forældre i en lignende situation er: bed om hjælp, fortæl ærligt hvordan I ser dagligdagen med barnet og vid, at Hejmdals Dagafsnit altid vil barnet det bedste.
Ønsker du at vide mere?
Du er altid velkommen til at kontakte Hejmdal med spørgsmål - vi sidder klar til at hjælpe dig.
Kontakt os
Vurderende samtale
Er du i tvivl om du eller dit barn har behov for psykiatrisk eller psykologisk udredning og behandling?
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Hvis du ikke har et CPR nr. skal de blot indtaste: 00000000: *
Vælg afdeling: *
Skriv besked.:
*
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg
Tel. 36 16 05 00

 
Viby
Skanderborgvej 213
8260 Viby J
Tel. 36 16 05 00
Odense
Gråbrødrepassagen 9, 1. sal
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ved Stranden 22, 1. th
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Peter Bangs Vej 5D | 2000 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00