Frederiksberg, Martinsvej

Lige op til Skt. Jørgens Sø finder du Hejmdal Frederiksberg på Martinsvej 7-9, 1926 Frederiksberg C.
Vi holder til i en større ejendom, hvor der er plads til både vores ambulante klinik, vores Dagafsnit og vores administration. Blandt de mange medarbejdere finder du både speciallæger i børne-, ungdoms- og voksenpsykiatri, specialpsykologer og autoriserede psykologer, psykiatriske sygeplejersker, pædagoger, en skolelærer, en diætist og en større administrativ stab og en gruppe studentermedhjælpere, der alle understøtter det kliniske arbejde. 

Du kan læse mere om medarbejdere i klinikken og administrationen på Frederiksberg her.  

Hejmdal varetager udredning og behandling indenfor hele spektret af psykiske lidelser; fra svære og komplekse psykiatriske problemstillinger over udviklingsforstyrrelser til lettere tilstande. Vores højt specialiserede behandlere kan varetage alle typer opgaver, så vi har mulighed for at hjælpe uanset opgavens omfang og indhold. Vi tilbyder både hjælp til privatpersoner, til offentlige patienter, til forsikringsselskabskunder og til fagpersoner samt kommuner. Ligeledes afholder vi jævnligt kurser og arrangementer for både private og for fagpersoner. 

Vores solide erfaring med varetagelse af udredning og behandling indenfor udrednings- og behandlingsretten medfører fokus på at gennemføre forløb inden for en kort frist og med et samtidigt fokus på høj kvalitet og sektorsammenhæng. 

Hejmdal kan, i kraft af vores store ekspertise indenfor psykologisk og psykiatrisk behandling, tilbyde patienter at sammensætte skræddersyede forløb for personer med forskellige psykiske lidelser og psykiatriske diagnoser, som kan øge deres funktionsniveau og trivsel.

På Hejmdal Frederiksberg har vi endvidere mulighed for at tilbyde dagindlæggelse i vores Dagafsnit. Her arbejdes med en ressourceorienteret, omsorgsfuld og anvisende tilgang målrettet med at forberede barnet på integration i relevant skoletilbud – skolefagligt og socialt.  I Dagafsnittet tilrettelægges miljøterapeutisk behandling med fokus på at øge barnets funktionsniveau. Vi lægger stor vægt på relationen børnene imellem, omgivelserne og relationen til personalet og tilbyder struktur, omsorg og høj faglighed i trygge rammer. Ved indlæggelse i Dagafsnittet på Hejmdal tilbydes alle individuelt tilrettelagt undervisning, som ofte foregår 1-1 med læreren. Læs mere om Dagafsnittet her

Parkering

Hejmdal Privathospital på Frederiksberg råder over 6 parkeringspladser til vores gæster. Parkeringspladserne er afmærkede.
Derudover er der 2-timers fri parkering på de omkringliggende veje i Frederiksberg Kommune. Det er således muligt at parkere på selve Martinsvej samt Vodroffsvej. Husk at sætte parkeringsskiven! Vi ligger ligeledes tæt på offentlig transport – både Forum metrostation og Vesterport S-togstation.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Martinsvej 7-9
1926 Frederiksberg C

Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg

Tel. 36 16 05 00

Telefonen åbner alle hverdage kl. 07.45
Aarhus
Park Alle 5, st. tv,
8000 Aarhus C
Tel. 36 16 05 00
Odense
Kongensgade 66-68, 1.tv
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ågade 15
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Martinsvej 7-9 | 1926 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00