Frederiksberg, Peter Bangs Vej

Ved Diakonissestiftelsen finder du Hejmdals afdeling på Frederiksberg, nærmere bestemt på Peter Bangs Vej 5D, 2000 Frederiksberg C.

Blandt de mange medarbejdere finder du både speciallæger i børne-, ungdoms- og voksenpsykiatri, specialpsykologer og autoriserede psykologer, psykiatriske sygeplejersker, pædagoger, en skolelærer, en diætist og en større administrativ stab og en gruppe studentermedhjælpere, der alle understøtter det kliniske arbejde. 

Du kan læse mere om medarbejdere i klinikken her.  

Hejmdal varetager udredning og behandling indenfor hele spektret af psykiske lidelser; fra svære og komplekse psykiatriske problemstillinger over udviklingsforstyrrelser til lettere tilstande. Vores højt specialiserede behandlere kan varetage alle typer opgaver, så vi har mulighed for at hjælpe uanset opgavens omfang og indhold. Vi tilbyder både hjælp til privatpersoner, til offentlige patienter, til forsikringsselskabskunder og til fagpersoner samt kommuner. Ligeledes afholder vi jævnligt kurser og arrangementer for både private og for fagpersoner. 

Hejmdal kan, i kraft af vores store ekspertise indenfor psykologisk og psykiatrisk behandling, tilbyde patienter at sammensætte skræddersyede forløb for personer med forskellige psykiske lidelser og psykiatriske diagnoser, som kan øge deres funktionsniveau og trivsel.

Parkering

På Diakonissestiftelsen er der en 2 timers parkeringszone alle årets dage.

OBS! Der gælder særlige parkeringsregler for de 8 p-pladser lige ude foran indgang 5D - se Parkeringsskilt og opslag på indgangsdør til 5D.

Vi arbejder på en løsning med at kunne sælge dagsbilletter, men indtil videre må vi henstille til, at man som patient med behov for længere tids parkering, er opmærksom på 2-timers reglen. Henvend jer i receptionen, hvis I har spørgsmål til dette.

Kommer du med tog, er stationerne Valby og Peter Bangs vej station tættest på.
Kommer du med metro M1 eller M2 er Fasanvej metrostation den nærmeste.
Kommer du med bus, er er linje 4A (Peter Bangs Vej) og 9A (Lindevangs Allé) de nærmeste stoppesteder.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Vælg afdeling: *
Hvis du ikke har et CPR nr. skal de blot indtaste: 00000000: *
Besked:
 
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg
Tel. 36 16 05 00

 
Viby
Skanderborgvej 213
8260 Viby J
Tel. 36 16 05 00
Odense
Gråbrødrepassagen 9, 1. sal
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ved Stranden 22, 1. th
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Peter Bangs Vej 5D | 2000 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00