Klinikchef på Frederiksberg

Har du ambitioner, ledererfaring, og gode samarbejdsevner? Er du et fagligt flagskib og evner du både at udvikle og implementere?


Hejmdal Privathospital søger pr. 1/6-2022 eller hurtigst muligt en klinikchef til Hejmdals vækstende voksenteam på Frederiksberg.

Dette er jobbet for dig, der har lyst og evner at tage ansvaret for drift, personaleledelse og faglig konsolidering og udvikling i voksenteamet på Frederiksberg. Som en del af en privat virksomhed i forretningsmæssig, faglig og organisatorisk vækst.

Vi ser gerne ansøgninger fra fagpersoner med forskellig faglig baggrund.

Du vil være den nærmeste personaleleder for en stor og voksende, tværfaglig behandlergruppe. Voksenteamet består af speciallæger, læger, sygeplejersker og psykologer, som alle går på arbejde for i fællesskab at gøre en forskel for vores patienter – og det lykkes vi godt med – både på Frederiksberg men også på tværs af landet, hvor Hejmdal har klinikker i Danmarks fire største byer.

Du vil have det kliniske arbejde direkte i hænderne i samarbejde med dine kollegaer og vil dermed også fungere som spillende træner i teamet. Det er også vigtigt at du, som klinikchef, kan løfte blikket fra patienterne og være leder for medarbejdere med forskellig faglig baggrund. At du besidder høj faglig ekspertise, har blik for udviklingspotentiale og kan lide at eksekvere og implementere.
Vi værdsætter og lever god stemning i vores virksomhed. Der er højt til loftet og plads til agile beslutningsprocesser, så længe disse er meningsfulde, pragmatiske og hele tiden har faglig kvalitet for øje.

For at trives i stillingen er det vigtigt at du:
  • Har ledererfaring, gerne både med drifts- og personaleledelse.
  • Brænder for kliniske opgaver og fortsat sætter en ære i at yde høj faglig kvalitet i udredning og behandling for psykiatriske patienter.
  • Har lyst til at udvikle og implementere nye organisatoriske og kliniske tiltag i samarbejde med medarbejdere og ledelse.
  • Selv er i stand til at trække af på beslutninger og indtager dit ledelsesmæssige handlerum.
  • Drømmer om at drive en afdeling og at kunne lægge linjen med høj faglighed, ambitioner og bedste kvalitet i opgaveløsning.  
Lidt mere om os…
Vi modtager patienter fra regionerne, via kommuner og forsikringsselskaber samt via selvbetaling. Vores målgruppe er psykiatriske patienter med affektive lidelser, angstlidelser, belastningsreaktioner, personlighedsforstyrrelser, PTSD og spiseforstyrrelser. Vi udreder og behandler også mange med ADHD/ ADD og autismespektrumforstyrrelser og har stor ekspertise i dette. Det kliniske arbejde består således både af udredning og behandling, det sidstnævnte både via individuelle og gruppeforløb.

Som organisation justerer, effektiviserer og forbedrer vi løbende vores tilbud og lægger skinnerne, mens toget kører – og vi tænker hele tiden i at bane vejen for nye muligheder og bedre måder at løse opgaverne på.
Det betyder også, at der ofte ikke er langt fra idé og ord til handling – hvilket stiller krav om fleksibel og kreativ problemløsning men også om udpræget evne til at implementere. Det er godt, hvis du har et stort overblik og evnen til at holde fanen og humøret højt – også i situationer, hvor vi løber ekstra stærkt for at lykkes med opgaverne.

Praktiske oplysninger
  • Arbejdssted: Peter Bangsvej 5D, Frederiksberg
  • Ansættelsesdato: pr. 1.6.2022
  • Fuldtidsstilling
  • Ansøgningsfrist:  Vi vurderer og indkalder løbende til samtale
Ansøgning
Ansøg ved at sende ansøgning og CV til Rikke Engelbrecht på rie@hejmdal.dk – skriv ”Klinikchef” i emnefeltet. Vi vurderer og indkalder løbende til samtale.
Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning tydeligt beskriver, hvad der motiverer dig i jobbet, og hvilke af dine kompetencer som matcher jobbet.
Har du spørgsmål til stillingen, som du ikke kan finde svar på i opslaget eller på vores hjemmeside, www.hejmdal.dk, er du velkommen til at kontakte udviklingsdirektør Rikke Engelbrecht RIE@Hejmdal.dk
 
Vurderende samtale
Er du i tvivl om du eller dit barn har behov for psykiatrisk eller psykologisk udredning og behandling?
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg
Tel. 36 16 05 00

Telefonen er åben fra kl. 7.45 til 16.00 (mandag-torsdag)
Telefonen er åben fra kl. 7.45 til 15.30 (fredag)
Aarhus
Park Alle 5, st. tv,
8000 Aarhus C
Tel. 36 16 05 00
Odense
Gråbrødrepassagen 9, 1. sal
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ved Stranden 22, 1. th
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Peter Bangs Vej 5D | 2000 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00