Klinikchef til Aalborg-afdelingen af Danmarks største psykiatriske privathospital

Har du store ambitioner, faglige kompetencer og samarbejdsevner?

Hejmdal Privathospital søger pr. 1.8. en klinikchef til Hejmdal Aalborg. Afdelingen er relativt ny men veletableret og befinder sig i skønne omgivelser i det centrale Aalborg.

Du vil, som klinikchef, indgå i det kliniske arbejde med psykiatrisk udredning og behandling. Du vil således også have det kliniske arbejde direkte i hænderne i samarbejde med dine kollegaer, og vi forventer, at du evner at arbejde med solid faglig kvalitet og kompetence.

Vi ønsker også, at du, som klinikchef, kan løfte blikket fra patienterne og være leder for medarbejdere med forskellig faglig baggrund, have organisatorisk og forretningsmæssig forståelse og at du synes, det er sjovt at udvikle Hejmdals afdeling i Aalborg – i samarbejde med resten af Hejmdals ledelse.

Dine nærmeste kollegaer er en speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri, psykiatrisk sygeplejerske, udredende og behandlende psykologer, studentermedhjælpere og en administrativ medarbejder samt psykologkonsulenter.

Det er en klinik under opbygning og vi forventer derfor en større medarbejderstab med tiden.

Du får ansvar for den daglige drift af klinikken i Aalborg, men indgår i et ledelsesteam fra de øvrige afdelinger.

Det vigtigste for os, er at finde en klinikchef, der har lyst og evner til at tage ansvaret for en del af en virksomhed i forretningsmæssig, faglig og organisatorisk bevægelse og udvikling. Vi justerer, effektiviserer og forbedrer løbende vores tilbud og lægger skinnerne, mens toget kører – og vi tænker hele tiden i at bane vejen for nye muligheder og bedre måder at løse opgaverne på.

Det betyder også, at der ofte ikke er langt fra idé og ord til handling – hvilket stiller krav om fleksibel og kreativ problemløsning, overblik og evnen til at holde fanen og humøret højt – også i situationer, hvor vi løber ekstra stærkt for at lykkes med opgaverne.

For at trives i stillingen er det vigtigt at du:

  • Har ledererfaring, gerne både med drifts- og personaleledelse.
  • Har lyst til at udvikle og søsætte nye organisatoriske og kliniske tiltag af høj kvalitet i samarbejde med medarbejdere og ledelse, men også kan varetage opgaver på egen hånd.
  • Selv er i stand til at trække af på beslutninger og indtager dit ledelsesmæssige handlerum.
  • Har en energisk, proaktiv og selvkørende tilgang til problemløsning.
  • Drømmer om at drive en afdeling og have ansvar for at sikre at afdelingen er veldrevet, og med et højt fagligt niveau – og samtidig bidrage til udviklingen i en større organisation med rigtigt mange samarbejdsflader på tværs af hele landet.

Vores privathospital er en helhedsorienteret og kvalitetsbevidst virksomhed, hvor såvel offentligt henviste, som privatbetalende kunder udredes og behandles – ligesom vi tilbyder en række andre ydelser, eksempelvis speciallægeerklæringer, psykologiske undersøgelser og forældrekompetenceundersøgelser.

Vi modtager patienter fra regionerne, via kommuner og forsikringsselskaber samt via selvbetaling. Vi er ligeledes VISO-leverandør. Vi har kundeservice på dagsordenen og møder vores patienter og deres familier med respekt og omsorg og med faglig kvalitet i højsædet.

Du vil komme til at samarbejde med speciallæger i både børne- og ungdomspsykiatri og voksenpsykiatri, specialuddannede psykologer, sygeplejersker, pædagoger, lærere, diætist og administrativt personale.

Praktiske oplysninger:
Arbejdssted: Ågade 15, st., 9000 Aalborg
Ansøgningsfrist: 20. juni 2021, men vi vurderer og indkalder løbende til samtale
Ansættelsesdato: 1.8.2021

Søg jobbet
Lyder ovenstående som det helt rigtige sted for dig? Så send en motiveret ansøgning samt CV gennem Jobindex: https://www.jobindex.dk/jobannonce/398930/klinikchef-til-aalborg-afdelingen-af-danmarks-stoerste-psykiatriske-privathospital

Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning tydeligt beskriver, hvad der motiverer dig i jobbet, og hvilke af dine kompetencer som matcher jobbet.

Har du spørgsmål som du ikke kan finde svar på via dette opslag eller vores hjemmeside, www.hejmdal.dk, er du velkommen til at kontakte Administrerende Direktør Katja Damborg Laut på kdl@hejmdal.dk.

Vurderende samtale
Er du i tvivl om du eller dit barn har behov for psykiatrisk eller psykologisk udredning og behandling?
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Martinsvej 7-9
1926 Frederiksberg C

Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg

Tel. 36 16 05 00

Telefonen åbner alle hverdage kl. 07.45
Aarhus
Park Alle 5, st. tv,
8000 Aarhus C
Tel. 36 16 05 00
Odense
Kongensgade 66-68, 1.tv
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ågade 15
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Martinsvej 7-9 | 1926 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00