Patientservice på Hejmdal Privathospital søger: En ny knivskarp, omhyggelig, effektiv og glad administrativ kollega!

Vi vil meget gerne have en ny kollega med på holdet i Patientservice, som er det administrative team, der står bag en stor klinisk gruppe af psykiatriske behandlere, der udreder og behandler børn, unge og voksne.

I Patientservice står vi for alle administrative opgaver i forbindelse med patienters og deres pårørendes forløb på Hejmdal Privathospital. Vores arbejde inkluderer mange forskellige aspekter, for eksempel:
 • At modtage henvisninger og ordrer fra vores samarbejdspartnere
 • At give tilbud på behandlinger
 • Booke aftaler hos behandlere
 • Indkalde til forløb/samtaler
 • Tage imod afbud og flytte tider
 • Sende anmodninger og dokumentation til samarbejdspartnere
 • Og meget mere, for der er rigeligt at tage fat på…

Opgaverne i Patientservice kræver, at man er i stand til at tilegne sig og have en bred viden om kunde-/patienttyper, ydelser og administrative opgaver, og at man samtidig selvstændigt kan omsætte denne viden i det administrative arbejde, når man kommunikerer på telefon og e-mail eller dokumenterer i journalsystemet.

Du skal vide, at vi har travlt. Derfor vil du trives bedst i jobbet hos os og vores arbejdsmiljø, hvis du er udadvendt, har et højt drive, arbejder struktureret, og at du er god til at lytte og stille undersøgende spørgsmål, når du skal udføre dine opgaver. Det er helt afgørende for at fungere i vores team, at du er god til at suge viden til dig og kan systematisere denne viden, så du kan anvende den i praksis i patientservicefunktionen.

Vores ønskeseddel til vores nye kollega:​

 • Erfaring fra et krævende administrativt job, hvor der på tilsvarende vis har været meget af holde styr på – f.eks. hospital, alarmcentral eller noget helt tredje. Vi prioriterer dokumenteret, relevant erfaring højt.
 • Lyst til at drive opgaver og processer selv – f.eks. være primæransvarlig for særlige kundegrupper, registreringsproces eller rapportering.
 • Trives i en funktion med et højt arbejdstempo og stor opgavemængde. Du vil trives bedst, hvis du kan lide, at tingene går stærkt.
 • Fuldstændig flydende i skriftlig og mundtlig dansk – og kan kommunikere tydeligt på engelsk.
 • Udadvendt, positiv og imødekommende på både telefon og på skrift – og som kollega.

For os er det vigtigst at finde en person, der har evnen til at være både respektfuld, levere god kundeservice, sælgende og rådgivende - en person, som både er tilpas i en udadvendt rolle på telefonen og en koncentreret rolle med tunge, administrative opgaver.

Så skal vi til gengæld nok sørge for oplæring, gode rammer og et team af glade og dygtige kollegaer.

Praktiske oplysninger:
Arbejdstid: Fuldtid / 37 timer
Arbejdssted: Peter Bangs Vej 5D, 2000 Frederiksberg
Ansøgningsfrist: Vi indkalder løbende og vil tillade os at lukke opslaget, når vi har fundet den rette.
Ansættelsesdato: Hurtigst muligt

Søg jobbet
Lyder ovenstående som det helt rigtige sted for dig? Så send en motiveret ansøgning samt CV gennem Jobindex: https://www.jobindex.dk/jobannonce/395424/patientservice-paa-hejmdal-privathospital-soeger-en-ny-knivskarp-omhyggelig-effektiv-og-glad-administrativ-kollega

Har du spørgsmål som du ikke kan finde svar på via dette opslag eller vores hjemmeside, www.hejmdal.dk, er du velkommen til at kontakte teamleder Ane Svane på asb@hejmdal.dk.

Om Hejmdal
Vores privathospital er en helhedsorienteret og kvalitetsbevidst virksomhed, hvor såvel offentligt henviste, som privatbetalende kunder udredes og behandles ligesom vi tilbyder en række andre ydelser, eksempelvis speciallægeerklæringer, psykologiske undersøgelser, forældrekompetenceundersøgelser, arbejdsmarkedsvurderinger, kurser og supervision.

Vi modtager patienter fra regionerne, via kommuner og forsikringsselskaber samt via selvbetaling. Vi er også VISO leverandører. Vi har kundeservice på dagsordenen og møder vores patienter og deres familier med respekt og omsorg og med faglig kvalitet i højsædet.

Vurderende samtale
Er du i tvivl om du eller dit barn har behov for psykiatrisk eller psykologisk udredning og behandling?
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Martinsvej 7-9
1926 Frederiksberg C

Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg

Tel. 36 16 05 00

Telefonen åbner alle hverdage kl. 07.45
Aarhus
Park Alle 5, st. tv,
8000 Aarhus C
Tel. 36 16 05 00
Odense
Kongensgade 66-68, 1.tv
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ågade 15
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Martinsvej 7-9 | 1926 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00