Pædagog søges til vores miljøterapeutiske dagafsnit

Hejmdal privathospital søger hurtigst muligt en ny kollega, som med et stærkt drive, høj faglighed og fleksibilitet vil indgå i vores dagafsnit for dagindlagte børn med forskellige psykiske lidelser.

Stillingen er på 37 timer – med ansættelse hurtigst muligt.

Vores dagafsnit, som er en del af Hejmdal Privathospital, ligger centralt på Frederiksberg og rummer børn og unge i alderen 6-17 år. Vores målgruppe er børn og unge med psykiske lidelser, som kan udredes og behandles i dagregi. Ofte vil der være tale om neuropsykiatriske tilstande inden for det autistiske spektrum og ADHD kombineret med såvel adfærdsmæssige som emotionelle vanskeligheder, angsttilstande, OCD, depression og belastningsreaktioner.

En af vores primære opgaver i det miljøterapeutiske arbejde er målrettet observation og behandling i et forudsigeligt og struktureret miljø samt et tæt, trygt og tillidsfuldt samarbejde med forældre og netværk under indlæggelsesforløbet. Pædagogerne indgår i dagligdagen sammen med børnene.

Vi søger en erfaren og dygtig pædagog, der er engageret og levende, men samtidig kan være personligt behersket og besidder evnen til at tænke, før man handler, for at muliggøre observation af børnene og udførelse af aftalte strategier.Er du pædagog med interesse for børne- og ungdomspsykiatri og lysten til et meningsfuldt arbejdsliv i gode rammer, hvor du kan mærke, at din indsats og faglighed har kæmpe betydning?

Derudover ønsker vi, at:​

  • Du er uddannet pædagog – gerne med nogle års erfaring.
  • Gerne med praktisk erfaring med miljøterapi.
  • Erfaring med børne- og ungdomspsykiatri vil blive vægtet.
  • Endelig har du et stærkt drive og et åbent sind.
  • Har lyst til både det konkrete arbejde samt udviklingsarbejde og muligvis andre pædagogiske opgaver – herunder mulige VISO-opgaver indenfor autisme og komplekse psykiske lidelser.

Arbejdssted: Martinsvej 7-9, 1926 Frederiksberg (pr. 1.9.2021 på Peter Bangs Vej 5D, 2000 Frederiksberg).

Arbejdstid: 37 timer/uge. Arbejdstiden ligger i udgangspunktet mellem 08.00-15.30. Dagafsnittet har lukket i weekender og på helligdage.

Søg jobbet
Søg jobbet gennem Jobindex: https://www.jobindex.dk/jobannonce/398611/paedagog-soeges-til-vores-miljoeterapeutiske-dagafsnit

Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning tydeligt beskriver hvad der motiverer dig i jobbet, og hvilke af dine kompetencer som matcher jobbet.

Har du spørgsmål som du ikke kan finde svar på via dette opslag eller vores hjemmeside, www.hejmdal.dk, er du velkommen til at kontakte direktør Rikke Engelbrecht på rie@hejmdal.dk

Om Hejmdal
Vi er Danmarks største privathospital inden for børne- og voksenpsykiatri. Hver dag udreder vi børn, unge og voksne og sørger for, at de hurtigt og effektivt modtager den nødvendige hjælp. Vi er et helhedsorienteret og kvalitetsbevidst behandlingssted med den individuelle patient for øje.

Vores team består af speciallæger, psykologer, pædagoger, sygeplejersker og administrativt personale. Vi tilbyder gode personaleforhold, mens vi samtidig forventer energiske og målrettede medarbejdere. Der er højt til loftet, og vi værdsætter et godt arbejdsmiljø.

Vurderende samtale
Er du i tvivl om du eller dit barn har behov for psykiatrisk eller psykologisk udredning og behandling?
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Martinsvej 7-9
1926 Frederiksberg C

Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg

Tel. 36 16 05 00

Telefonen åbner alle hverdage kl. 07.45
Aarhus
Park Alle 5, st. tv,
8000 Aarhus C
Tel. 36 16 05 00
Odense
Kongensgade 66-68, 1.tv
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ågade 15
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Martinsvej 7-9 | 1926 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00