People & Culture Consultant

”Vi vil hjælpe flest muligt, bedst muligt” – vil du være med til at bidrage til det?


Vil du være en nøgleperson i vores strategiske udvikling af rekruttering, onboarding og intern kultur? Kunne du tænke dig at bidrage til at løse en af de væsentligste samfundsmæssige opgaver med at hjælpe børn, unge og voksne med psykiske lidelser, på Danmarks største privathospital inden for psykiatri?
 

Du bliver en del af et ambitiøst og stærkt dedikeret team


Hejmdal er en ejer-ledet virksomhed der har eksisteret siden 2008. Vi er et samlet hold på 75 fastansatte medarbejdere på tværs af landet. Vi er i virksomhed i stærk vækst, og vi ved, at de vigtigste forudsætninger for succes er vores medarbejdere og vores kultur. Vi søger derfor en P&C Consultant, der bl.a. skal have fokus på rekruttering, medarbejdertrivsel, arbejdsglæde og en kultur, der sikrer den bedst mulige indsats for vores kunder; patienterne og vores samarbejdspartnere.

Vi løser opgaver, der spænder fra psykiatri over psykologi til socialfaglig rådgivning, og vi er et ambitiøst og stærkt dedikeret team af specialister og medarbejdere, som hver dag går på arbejde for at gøre en forskel. Vi er optaget af kvalitet på alle niveauer, og vi lever af at levere høj faglighed og effektive forløb.
 

Dygtig HR-generalist med erfaring indenfor rekruttering og medarbejdertrivsel


I stillingen får du mulighed for at bringe din faglighed som HR-generalist i spil, når du bl.a. benytter dine stærke kompetencer indenfor rekruttering, networking og evne for at skabe kontakt, trivsel og samarbejde, både udad- og indadtil. Du får muligheden for at blive en betroet samarbejdspartner, som vil være tæt på direktionen i løsningen af opgaven med at sikre det bedste hold til Hejmdal, på tværs af hele Danmark.

Vi søger dig, der brænder for at:
  • Udforme vores rekrutteringsstrategier, tage kontakt og skabe netværk, med henblik på at sikre det rette hold til Hejmdal.
  • Rekruttere specialister på tværs af landet til vores afdelinger.
  • Udvikle og implementere vores onbordingprogrammer.
  • Formulere og understøtte den strategiske udvikling af hvordan vi arbejder med vores kultur og medarbejdere, i tæt samarbejde med direktionen.
  • Understøtte en robust kultur og trivsel igennem hurtig vækst.
  • Formulere og deltage i vores talentudviklingsplaner, vores feedback-kultur og medarbejderunderstøttelse.
  • Du vil være den naturlige “go-to” både for ledelse og medarbejdere, når det drejer sig om ”people matters.”
  • Du vil være fuldt ansvarlig for medarbejdertrivselsundersøgelser, rapportering og analyse af disse.

Selvmotiverende, resultatskabende og vedholdende HR-profil

Som People & Culture Consultant er din stærke evne til at eksekvere og få tingene til at ske i en virksomhed i vækst helt centralt for at lykkes i rollen. Du er dygtig til at skabe relationer og tillid blandt ledere og medarbejdere, du løbende sparrer med. Du er nysgerrig, og du ikke er bange for at udfordre status quo for at skabe udvikling. Din arbejdsstil er vedholdende, og du formår at navigere dig frem til en god løsning – også når det går stærkt.

Du har en relevant uddannelse indenfor HR og du har gerne nogle års erfaring fra en lignende rolle, som har givet dig et godt fundament indenfor klassiske HR-opgaver.

Det allervigtigste er, at du er imødekommende, samarbejdsorienteret og gavmildt deler ud af din stærke faglighed, og at du er nysgerrig efter, hvad andre kan bidrage med i de mange forskellige opgaver og situationer, som du vil blive en del af.

Din arbejdsdag

Du får fast base på Frederiksberg, men du skal forvente nogen aktivitet til vores lokationer i Odense, Aarhus og Aalborg. Du vil referere til og arbejde tæt sammen med direktør og erhvervspsykolog Rikke Engelbrecht. 

Er du vores nye People & Culture Consultant?

Lyder det som en spændende stilling for dig, så send os gerne din ansøgning og CV via Jobindex på dette link senest den 25. juli. Vi forventer at behandle ansøgninger i løbet af juli måned samt afvikle samtaler i august, så send gerne din ansøgning afsted allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

Stillingen er 37 timer og ønskes besat 1/10-2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Engelbrecht på rie@hejmdal.dk.

Læs meget mere om Hejmdal her: www.hejmdal.dk

Vurderende samtale
Er du i tvivl om du eller dit barn har behov for psykiatrisk eller psykologisk udredning og behandling?
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Martinsvej 7-9
1926 Frederiksberg C

Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg

Tel. 36 16 05 00

Telefonen åbner alle hverdage kl. 07.45
Aarhus
Park Alle 5, st. tv,
8000 Aarhus C
Tel. 36 16 05 00
Odense
Kongensgade 66-68, 1.tv
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ågade 15
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Martinsvej 7-9 | 1926 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00