Psykolog - Børn og voksne

Vi har et stort antal psykologer på Hejmdal. Alle er autoriserede psykologer, som er specifikt trænet og erfarne indenfor det område, de varetager udredning og/eller behandling indenfor. At en psykolog er autoriseret og trænet indenfor området, sikrer dig, at du møder den rette fagekspertice til netop din udredning eller behandling. Autorisationer sikrer, at psykologen har den rette godkendelse til at udføre selvstændig udredning og behandling under etisk og fagligt ansvar.

Vi har psykologspecialister i børnepsykologi, psykoterapi og neuropsykologi. Når man er psykologspecialist har man gennemgået en ca. 5årig efteruddannelse indenfor specialet.
Vi har også specialpsykologer i psykiatri og børne-ungdomspsykiatri. Specialpsykologer indenfor psykiatri har en langvarig efteruddannelse indenfor psykiatrien og er eksperter indenfor psykiatrisk udredning og behandling.

Du kan læse om de enkelte psykologers særlige ekspertise her og om vores psykoterapeutiske behandlingsmetoder her.

Alle vores medarbejdere deltager som en del af deres arbejde i tværfaglige konferencer. Det betyder at du er i de bedste hænder, uanset hvilken psykisk problemstilling, du har.
Din behandler har således et tæt samarbejde med andre specialister og faggrupper.
 
Det betyder f.eks. at hvis du i løbet af et psykologisk behandlingsforløb får behov for medicinsk behandling, har vi en speciallæge i børne-ungdomspsykiatri eller psykiatri, som din behandler nemt kan henvise til. Hvis du får behov for en diætist, kan vi tilbyde det, eller en sygeplejerske der kan varetage dine medicinkontroller.
Det betyder også, at vi har en bredde i vores faglige ekspertice der gør, at vi kan pege på den helt rigtige behandler eller behandlingsmetode til netop din problemstilling.
Vurderende samtale
Er du i tvivl om du eller dit barn har behov for psykiatrisk eller psykologisk udredning og behandling?
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg
Tel. 36 16 05 00

Telefonen åbner alle hverdage kl. 07.45 til 16.00
Aarhus
Park Alle 5, st. tv,
8000 Aarhus C
Tel. 36 16 05 00
Odense
Gråbrødrepassagen 9, 1. sal
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ågade 15
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Peter Bangs Vej 5D | 2000 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00