Psykolog - Børn og voksne

Vi er en stor gruppe psykologer på Hejmdal, med forskellig specialisering, erfaring og ekspertise. Tilsammen favner vi mange forskellige specialer indenfor psykiatri og psykologisk udredning og behandling.  De fleste af vores psykologer er autoriserede, og de som ikke er modtager tæt supervision og træning fra deres mere erfarne kollegaer.
Vi kan således sikre jer, at de opgaver vores psykologer udfører, til enhver tid ligger indenfor deres ekspertise område og at vi sikrer et fagligt miljø hvor mindre erfarne oplæres og konfererer med specialister.  

Hos os kan du møde specialpsykologer i psykiatri og børne-ungdomspsykiatri. Specialpsykologer har en langvarig efteruddannelse indenfor psykiatrien og er eksperter indenfor psykiatrisk udredning og behandling.
Vi har også psykologspecialister i børnepsykologi, psykoterapi og neuropsykologi. Når man er psykologspecialist har man gennemgået en ca. 5årig efteruddannelse indenfor specialet.

Du kan læse om de enkelte psykologers særlige ekspertise her .

Alle vores medarbejdere deltager som en del af deres arbejde i tværfaglige konferencer. Det betyder at du er i de bedste hænder, uanset hvilken psykisk problemstilling, du har.
Din behandler har således et tæt samarbejde med andre specialister og faggrupper.
 
Det betyder f.eks. at hvis du i løbet af et psykologisk behandlingsforløb får behov for medicinsk behandling, har vi en speciallæge i børne-ungdomspsykiatri eller psykiatri, som din behandler kan henvise til og en psyiatrisk sygeplejerske der kan varetage dine medicinkontroller. 

Det betyder også, at vi har en bredde i vores faglige ekspertice der gør, at vi kan pege på den helt rigtige behandler eller behandlingsmetode til netop din problemstilling.
Vurderende samtale
Er du i tvivl om du eller dit barn har behov for psykiatrisk eller psykologisk udredning og behandling?
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Hvis du ikke har et CPR nr. skal de blot indtaste: 00000000: *
Vælg afdeling: *
Skriv besked.:
*
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg
Tel. 36 16 05 00

 
Viby
Skanderborgvej 213
8260 Viby J
Tel. 36 16 05 00
Odense
Gråbrødrepassagen 9, 1. sal
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ved Stranden 22, 1. th
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Peter Bangs Vej 5D | 2000 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00