Psykolog til udredning og behandling af børn og unge (Frederiksberg)

Til vores dygtige, ambitiøse og kollegialt orienterede B&U-team af psykologer, psykiatere og sygeplejersker ønsker vi os den helt rigtige psykologkollega, der har lyst til at indgå i vores ambulante klinik på en spændende arbejdsplads på Frederiksberg.
 
Vi søger primært en autoriseret psykolog med erfaring med psykiatrisk og/eller neuropsykologisk udredning af børn og unge, som evner at formidle og omsætte udredningens resultater til patienter, pårørende og netværk. Vores B&U-psykologer varetager også psykoedukation og psykoterapeutisk behandling af klienter og patienter med forskelligartede diagnoser.
 
Du vil, i det kliniske arbejde, samarbejde tæt med speciallæger i B&U-psykiatri, specialpsykologer, psykologer og sygeplejersker, som i fællesskab går på arbejde for at gøre en forskel for vores patienter og det lykkes vi godt med både på Frederiksberg men også på tværs af landet, da Hejmdal har klinikker i Danmarks fire største byer. Vi tror på at vi i fællesskab skaber de bedre resultater for vores patienter og deres familier.
 
Dine opgaver vil involvere udredning og behandling af børn og unge med vanskeligheder indenfor det autistiske spektrum, ADHD/ADD, angst, depression og belastningsreaktioner.
 
Vi ønsker os en kollega, der kan varetage udredning og behandling både selvstændigt og i et tværfagligt team. Tværfaglig og monofaglig konference, sparring og supervision er en del af arbejdet, og vi samarbejder med respekt for alle faggrupper.
 
Hejmdal samarbejder med regioner, sundhedsforsikringer og kommuner, ligesom vi også hjælper selvbetalende familier og patienter og samarbejder med Socialstyrelsen i VISO-sager. Vores B&U-team udfører også forældrekompetenceundersøgelser.

Vi søger en begejstret og proaktiv kollega, der:

 
  • Brænder for at bruge sine kompetencer til at gøre en forskel for vores patienter i et travlt men altid (om)hyggeligt miljø, der vægter faglig kvalitet og værdsætter nytænkning og sammenhængskraft også i behandlingen.
  • Er en dygtig, ambitiøs og dedikeret psykolog, der evner og trives med at arbejde med mennesker med forskellige psykiatriske diagnoser.
  • Trives med selvstændige beslutninger og opgaver og som samtidig indgår i en arbejdsplads, hvor konference samt mono- og tværfagligt samarbejde er afgørende
  • Kan trives med at arbejde i en privat virksomhed, hvor kundeservice, forretning og faglighed går hånd i hånd.
  • Har en god skriftlighed og journalføringsmoral

Praktiske oplysninger

 
  • Arbejdstid: fuldtid / 37 timer
  • Arbejdssted: Peter Bangsvej 5B, 2000 Frederiksberg
  • Ansættelsesdato: pr. 1. december 2021 eller snarest derefter
  • Ansøgningsfrist: 20. oktober 2021

Ansøgning

 
Ansøg via Jobindex QuickApply - klik på knappen længere nede.
 
Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning tydeligt beskriver hvad der motiverer dig i jobbet, og hvilke af dine kompetencer som matcher jobbet.
 
Har du spørgsmål til stillingen, som du ikke kan finde svar på i opslaget eller på vores hjemmeside, www.hejmdal.dk, er du velkommen til at kontakte direktør Rikke Engelbrecht på rie@hejmdal.dk.
Søg jobbet
Vurderende samtale
Er du i tvivl om du eller dit barn har behov for psykiatrisk eller psykologisk udredning og behandling?
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg
Tel. 36 16 05 00

Telefonen åbner alle hverdage kl. 07.45 til 16.00
Aarhus
Park Alle 5, st. tv,
8000 Aarhus C
Tel. 36 16 05 00
Odense
Gråbrødrepassagen 9, 1. sal
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ågade 15
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Peter Bangs Vej 5D | 2000 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00