Psykologer til stillinger, børn og unge, Frb.

Ansøgningsfrist: LØBENDE, DER INDKALDES TIL SAMTALER I TAKT MED AT ANSØGNINGERNE KOMMER
Opstart: Snarest muligt
Ansættelse: 37 timer eller deltid, alt efter ønske

Hejmdal vokser - vi har derfor behov for at udvide vores team. Vi søger løbende efter kvalificerede og engagerede medarbejdere, og vi ser altid gerne en ansøgning fra psykologer, der vil bidrage.

Til vores dygtige, ambitiøse og sociale børn- og ungeteam af psykologer, psykiatere og sygeplejersker ønsker vi os nye psykologkollegaer til henholdsvis udredning og behandling af børn og unge.

Vi har brug for psykologer, der har solide udredningskompetencer til diagnostisk udredning og børne-ungepsykologiske undersøgelser. Vi søger også psykologer, der er erfarne med og dygtige til at yde psykoterapeutisk behandling - som kan gøre en forskel for vores mange børn og især unge med psykoterapeutisk behov.

Vi søger autoriserede psykologer, der har lyst til at bidrage med:

 • Erfaring med psykiatrisk og/eller neuropsykologisk udredning af børn og unge, som kan formidle og omsætte udredningens resultater til patienter, pårørende og netværk samt have psykoedukative forløb med børn, unge og familier.

Vi søger også autoriserede psykologer, der har:

 • Erfaring med psykoterapeutisk behandling af børn og unge med forskelligartede psykiatriske diagnoser eller psykologiske problematikker, primært individuelt men også gruppeforløb er en mulighed.

Kan du, og har du lyst til begge dele, kan vi tilbyde en stilling med blandende opgaver, men vi har også stor respekt for, hvis du har specialiseret dig i den udredende eller behandlende del og ønsker at fortsætte med samme.

Du vil primært møde børn og unge med vanskeligheder indenfor det autistiske spektrum, ADHD/ADD, angst, depression, OCD og belastningsreaktioner.

Du vil, i det kliniske arbejde, samarbejde tæt med speciallæger i B&U-psykiatri, specialpsykologer, psykologer og sygeplejersker, som i fællesskab går på arbejde for at gøre en forskel for vores patienter – og det lykkes vi godt med – både på Frederiksberg men også på tværs af landet. Vi tror på, at vi i fællesskab og tværfagligt skaber de bedste resultater for vores patienter og deres familier.

Tværfaglig og monofaglig konference, sparring og supervision er en del af arbejdet, og vi samarbejder med respekt for alle faggrupper.

Hejmdal samarbejder med regioner, sundhedsforsikringer og kommuner, ligesom vi også hjælper selvbetalende familier og patienter og samarbejder med Socialstyrelsen i VISO-sager. Vi udfører ligeledes undersøgelser med social- og tilknytningsmæssig kompleksitet i vores samarbejde med kommuner.

Vi søger begejstrede og proaktive kollegaer, der:

 • Brænder for at bruge sine kompetencer til at gøre en forskel for vores patienter i et travlt men altid (om)hyggeligt miljø, der vægter faglig kvalitet og værdsætter nytænkning og sammenhængskraft – også i behandlingen.
 • Er en dygtig, ambitiøs og dedikeret psykolog, der evner og trives med at arbejde med mennesker med forskellige psykiatriske diagnoser.
 • Trives med selvstændige beslutninger og opgaver – og som samtidig indgår i en arbejdsplads, hvor konference samt mono- og tværfagligt samarbejde er afgørende.
 • Kan trives med at arbejde i en privat virksomhed, hvor kundeservice, forretning og faglighed går hånd i hånd.
 • Har en god skriftlighed og journalføringsmoral.

Praktiske oplysninger

 • Arbejdstid: Fuldtid / deltid
 • Arbejdssted: Peter Bangs Vej 5D, 2000 Frederiksberg
 • Ansættelsesdato: Snarest muligt
 • Ansøgningsfrist: Løbende ansøgning

Ansøgning

Ansøg via knappen Søg jobbet online.

Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning tydeligt beskriver hvad der motiverer dig i jobbet, og hvilke af dine kompetencer som matcher jobbet.

Har du spørgsmål til stillingen, som du ikke kan finde svar på i opslaget eller på vores hjemmeside, www.hejmdal.dk, er du velkommen til at kontakte klinikchef Annika Nylandsted på abn@hejmdal.dk.

Gå til jobopslag
Vurderende samtale
Er du i tvivl om du eller dit barn har behov for psykiatrisk eller psykologisk udredning og behandling?
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Hvis du ikke har et CPR nr. skal de blot indtaste: 00000000: *
Vælg afdeling: *
Skriv besked.:
*
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg
Tel. 36 16 05 00

 
Viby
Skanderborgvej 213
8260 Viby J
Tel. 36 16 05 00
Odense
Gråbrødrepassagen 9, 1. sal
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ved Stranden 22, 1. th
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Peter Bangs Vej 5D | 2000 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00