Psykologer til henholdsvis udredning og behandling af børn og unge

 • Ansættelsesdato: Hurtigst muligt / 1. august 2022
 • Ansøgningsfrist: 5. juni 2022

Psykologer til henholdsvis udredning og behandling af voksne

Hejmdal vokser, og vi har derfor behov for at udvide vores team!

Til vores dygtige, ambitiøse og humoristiske team af psykologer, psykiatere og sygeplejersker ønsker vi os dig som vores nye psykologkollega til henholdsvis udredning og behandling af voksne.

Vi har brug for psykologer med psykiatrisk/neuropsykologisk udredningskompetence og psykologer, der er erfarne med og dygtige til at yde psykoterapeutisk behandling til voksne psykiatriske patienter.

Vi søger autoriserede psykologer, der har lyst til at bidrage med:

 • Psykiatrisk og/eller neuropsykologisk udredning af voksne, som kan formidle og omsætte udredningens resultater til patienter og pårørende.

Vi søger også autoriserede psykologer, der vil:

 • Psykoterapeutisk behandling af voksne med forskelligartede psykiatriske diagnoser eller psykologiske problematikker, primært individuelt, men også gruppeforløb er en mulighed.

Kan du, og har du lyst til, begge dele, kan vi tilbyde en stilling med blandede opgaver, men vi har også stor respekt for, hvis du har specialiseret dig i den udredende eller behandlende del og ønsker at fortsætte med samme.

Vi behandler og udreder voksne med depression, angst, belastningsreaktioner, OCD, spiseforstyrrelser, personlighedsforstyrrelser, PTSD samt ADHD og autisme. Du behøver på ingen måde at have ekspertise inden for alle områder, men vi ser gerne en kandidat, der har kompetence til at arbejde med flere af målgrupperne for vores tilbud.

Du vil, i det kliniske arbejde, samarbejde tæt med speciallæger i psykiatri, specialpsykologer, psykologer og sygeplejersker, som i fællesskab går på arbejde for at gøre en forskel for vores patienter – og det lykkes vi godt med – både på Frederiksberg, men også på tværs af landet. Vi tror på, at vi i fællesskab og tværfagligt skaber de bedste resultater for vores patienter og deres familier.
Tværfaglig og monofaglig konference, sparring og supervision er en del af arbejdet, og vi samarbejder med respekt for alle faggrupper.

Hejmdal samarbejder med regioner, sundhedsforsikringer og kommuner, ligesom vi også hjælper selvbetalende familier og patienter og samarbejder med Socialstyrelsen i VISO-sager. Vi udfører ligeledes undersøgelser med social- og tilknytningsmæssig kompleksitet i vores samarbejde med kommuner.

Vi søger en begejstret og proaktiv kollega, der:

 • Brænder for at bruge sine kompetencer til at gøre en forskel for vores patienter i et travlt, men altid (om)hyggeligt miljø, der vægter faglig kvalitet og værdsætter nytænkning og sammenhængskraft – også i behandlingen.
 • Er en dygtig, ambitiøs og dedikeret psykolog, der evner og trives med at arbejde med mennesker med forskellige psykiatriske diagnoser.
 • Trives med selvstændige beslutninger og opgaver – og som samtidig indgår i en arbejdsplads, hvor konference samt mono- og tværfagligt samarbejde er afgørende
 • Kan trives med at arbejde i en privat virksomhed, hvor kundeservice, forretning og faglighed går hånd i hånd.
 • Har en god skriftlighed og journalføringsmoral

Praktiske oplysninger

 • Arbejdstid: fuldtid / 37 timer
 • Arbejdssted: Peter Bangsvej 5B, 2000 Frederiksberg
 • Ansættelsesdato: pr. 1. august 2022 eller snarest derefter
 • Ansøgningsfrist: 5. juni 2022

Samtaler forventes afholdt d. 13. juni 2022.

Ansøgning

Ansøg via stillingsopslaget på Jobindex

Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning tydeligt beskriver, hvad der motiverer dig i jobbet, og hvilke af dine kompetencer som matcher jobbet.

Har du spørgsmål til stillingen, som du ikke kan finde svar på i opslaget eller på vores hjemmeside, www.hejmdal.dk, er du velkommen til at kontakte klinikchef Rikke Engelbrecht på RIE@Hejmdal.dk.

Vurderende samtale
Er du i tvivl om du eller dit barn har behov for psykiatrisk eller psykologisk udredning og behandling?
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg
Tel. 36 16 05 00

Telefonen er åben fra kl. 7.45 til 16.00 (mandag-torsdag)
Telefonen er åben fra kl. 7.45 til 15.30 (fredag)
Aarhus
Park Alle 5, st. tv,
8000 Aarhus C
Tel. 36 16 05 00
Odense
Gråbrødrepassagen 9, 1. sal
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ved Stranden 22, 1. th
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Peter Bangs Vej 5D | 2000 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00