Udredning af autisme hos børn og voksne

På Hejmdal Privathospital tilbyder vi udredningsforløb med henblik på at kortlægge eventuel autisme hos børn såvel som voksne.
 
Hvad enten du har fået en henvisning til en udredning fra det offentlige, eller om du selv ønsker at betale for et udredningsforløb for autisme, gælder det, at vores ventetider er korte, og at vores dygtige fagpersonale er klar til at hjælpe dig.
 
Et autismeudredningsforløb består typisk af en indledende samtale, et anamnestisk interview, en eller flere psykologiske undersøgelser eller tests samt en tilbagemelding og en erklæring.
 
Når barnet har gennemgået et udredningsforløb for autisme, tilbyder vi et efterfølgende behandlingsforløb, hvor det er relevant. Her kan der indgå forskellige former for vejledning, samtaler og behandlingsindsatser, alt efter behov.
 
Som forældre til et barn, der skal udredes for autisme, vil I altid blive taget i hånden og få vejledning og oplysninger undervejs i hele forløbet, så I føler jer trygge.
 
Er du voksen, og skal du udredes for autisme, er forløbet det samme, og vi anbefaler dig – hvis du har lyst – at du tager en pårørende eller en ven med til den første samtale, så du både kan få støtte fra en, der kender dig godt, og så vi eventuelt også kan høre en andens oplevelse af dine udfordringer.
 
Uanset om du ønsker en autismeudredning til dit barn, eller om du er voksen og ønsker et udredningsforløb, er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder på Hejmdal Privathospital.
 
Det gør du ved at gå til vores kontaktside og finde den afdeling, der ligger nærmest dig.
 

Hejmdal – din garanti for tryg behandling


På Hejmdal Privathospital får du garanti for en tryg udredning og et behandlingsforløb med faglighed i højsædet.
 
Siden 2008 har vi arbejdet med børn, unge og voksne i målet om at hjælpe med psykiske lidelser ud udfordringer. Vores ventetider er korte, og herudover arbejder vi tværfagligt, hvilket giver dig sikkerhed for, at vi allokerer de faglige ressourcer, der skal til for at håndtere den enkelte sag bedst muligt.
 
Netop på grund af vores tværfaglighed bliver udredning og behandling helhedsorienteret, hvilket også betyder, at patienter og pårørende får den viden, hjælp og information, de har behov for, samlet ét sted i stedet for at skulle henvende sig til flere forskelige instanser.
 
Du er altid velkommen til at kontakte os og få en indledende og afklarende samtale om dit behov for hjælp. Du finder vores kontaktinformationer ved at klikke nedenfor.
Kontakt

Leverandør

  • Hejmdals bankoplysninger: reg.nr. 9202 | kontonr: 2075025192
  • Hejmdals cvr-nummer: 31325803
  • Hejmdals p-nummer: 1014280606
  • Hejmdals EAN-nummer: 579000205201
Vi modtager fakturaer som pdf-filer på hejmdal@e-scan.dk
Vurderende samtale
Er du i tvivl om du eller dit barn har behov for psykiatrisk eller psykologisk udredning og behandling?
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg
Tel. 36 16 05 00

Telefonen åbner alle hverdage kl. 07.45 til 16.00
Aarhus
Park Alle 5, st. tv,
8000 Aarhus C
Tel. 36 16 05 00
Odense
Gråbrødrepassagen 9, 1. sal
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ågade 15
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Peter Bangs Vej 5D | 2000 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00