Vi tilbyder

Hejmdal Privathospital er Danmarks største private behandlingstilbud til børn, unge og voksne med alle former for psykiske lidelser og udfordringer. Vi varetager udredning og behandling indenfor hele spektret af psykiske lidelser; fra svære og komplekse psykiatriske problemstillinger over udviklingsforstyrrelser til lettere tilstande. Vi udfører også børneneuropsykologiske undersøgelser.

Når man som familie har psykiske udfordringer inde på livet, har det stor betydning, at man nemt og hurtigt kan få den helt rigtige hjælp, da der ellers er risiko for forværring af tilstanden.

Hejmdal kan, i kraft af vores store ekspertise indenfor psykologisk og psykiatrisk udredning og behandling, tilbyde patienter, kunder og pårørende at sammensætte skræddersyede forløb for personer med forskellige psykiske lidelser og psykiatriske diagnoser, som kan øge deres funktionsniveau og trivsel. 

Vi har afdelinger på Frederiksberg, i Aarhus, i Odense og i Aalborg. Vi er over 130 dedikerede psykologer, psykiatere, sygeplejersker, miljøterapeuter, lærere og administrativt personale der alle kommer med en stærk faglighed og hver dag går på arbejde for at gøre en mærkbar forskel for de mennesker, som kommer til os med alle former for psykiske udfordringer.

Hos Hejmdal handler det hele nemlig om mennesker. Vi lægger stor vægt på den tidlige indsats og et helhedsorienteret forløb med mennesket i centrum. Det er vigtigt for os, at du føler dig set og taget i hånden helt fra start, og vi er stolte af at kunne sætte en bred vifte af fagligheder i spil, når vi skal hjælpe dig videre på den bedst mulige måde. 

Der er flere måder at komme til Hejmdal Privathospital, og du kan læse mere om de forskellige patient-, klient- og kundetyper ved at klikke dig ind på de forskellige links: 

Til private

 

Til offentlige patienter

 

Til fagpersoner

 

Til forsikringsselskabskunder


 

Vurderende samtale
Er du i tvivl om du eller dit barn har behov for psykiatrisk eller psykologisk udredning og behandling?
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 05 00, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Hvis du ikke har et CPR nr. skal de blot indtaste: 00000000: *
Vælg afdeling: *
Skriv besked.:
*
Hejmdal Privathospital  
CVR: 31325803
 
 
Frederiksberg
Peter Bangs Vej 5D
2000 Frederiksberg
Tel. 36 16 05 00

 
Viby
Skanderborgvej 213
8260 Viby J
Tel. 36 16 05 00
Odense
Gråbrødrepassagen 9, 1. sal
5000 Odense C
Tel. 36 16 05 00
Aalborg
Ved Stranden 22, 1. th
9000 Aalborg
Tel. 36 16 05 00
Hejmdal Privathospital A/S | Peter Bangs Vej 5D | 2000 Frederiksberg C | Tlf.: 36 16 05 00